Posted in Uncategorized

Alahai faqeh

image

Alahai faqeh..playhouse tu for hana…faqeh pulak yg buat main haaa

image

Moga membesar jadi anak solehh muhammad al faqeh

Advertisements
Posted in Uncategorized

image

image

Syokk punya pasai..dalam hujan pun boleeeehhhh sembanggg..:p

Posted in faqeh

Main kereta kereta

Melayan faqeh main kereta kereta..faqeh ni jenis agak cepat jemu..walaupun dah belikan carpet dengan track kereta..ada ja idea yg lain faqeh nak main kereta..

image

Lepas ni kalau x jumpa tali pinggang abah tu faqeh la punya kerja..

image

Vrooommm vrooomm vrooomm

image

image

image

Posted in rumah kodiang

bersawang siap!

tudia tudia tudiaa..lamanyaa kami x tgk mahupun update belog kami ni…adoi apa nak jadi ni….bersawang dah ni..jenuh jenuh jenuh aihh..heheh..

busy duk sebok update benda lain then x dpt la nak update yang ni..heheeh..

blog-bersawang

okay nak share sikit lah kami dah nak pindah rumah dah…lepaih ni x gadoh nak panjat tangga dah laaa..maklumla rumah kami duduk ni tingkat 3, pastu xdak lift..boleh bayang dak lagu mana rupanya bila kami balik dr travel malam2 pastu anak2 dah lena dlm keta…haaa jenuh nak mengangkat anak2 dengan beg2 baju lagi haaa…so rumah kami bakal pindah nanti adalah landed house..baru la terasa jadi orang sikit boleh pijak tanah :)) kalau tak duk rasa macam jadi burung ja nampak tinggi ja hahahaa..:p

nanti kami share gambaq rumah kami na..stay tune..!

Posted in Uncategorized

kek lapis sarawak

15 biji telur a atau b
2 ketul buttercup
stg tin susu pekat
220g gula kastor
300g tepung superfine
pewarna kesukaan

1. keluarkan butter ke suhu bilik
2. masukkan stgh tin susu pekat ke dlm bekaa butter tadi
3. masukkan telur + gula kastor dan putar hingga kembang
4. sebatikn dulu bahan no 2 butter dgn susu dan masukkan dlm bekas telur n gula yg dah kembang dan putar lagi
5. masukkan tepung superfine yg di ayak ke dalam bekas 4 dan putar til sebati
6. bahagikan bahan 5 kedlm bekas dan masukkan warna kesukaan.
7. ratakan tepung ke dlm loyang dan masukan sket adunan asal dan bakar dengan 200 darjah mode atas bawah selama 5-10 min
2

Posted in Uncategorized

CDing

salam… excitednya cant wait to put hana on CD huhu.. first cd yg aku grab adalah baby bare and bambooty.. both tu ai2 type..

  

outer material jenis fleece

both bambooty n baby bare bought from cassandra wong