Reception Erna & Amin@Alor Setar,Kedah

Sheila On 7 – Tunggu aku di Jakarta

Assalamualaikum…heheh best shoot erna nih…tak benti2 gelak siap ngn latah2 lagik sama naik ngn tukang make up pun:p aih~:p neway..erna nih adik mr erwin merangkap lecturer aku di universiti dulu..erna jugak ex stewardess yang bakal mengucapkan sayonara zaman bekerjaya..sbb lepas berkahwin beliau akan duduk saja menurut katanya lah..:D ape2 pun..selamat lah join masuk ke kelab rumah tangga hendaknya…gambaq2 nih nanti jun bagi ng mr erwin na…see ya!

note: sekali tengok macam haliza misbun, dua kali tengok macam azizah ariffin pun ada?huhu

best regards,
shizukana