Kejohanan Tomoi Antarabangsa Jubli Emas Diraja 2008 [Kedah]

Move[Japanese Band]

Assalamualaikum..Thank goes to Kak Nad [nadya shahabudin] n her cousins for this opportunity, nice experience, never cross in mind nak shoot this kind of sport photography..haha..but i would say It was soooo Cool!!! got the opportunity kenal ngn boxers some more..dpt hadiah besday lagik..heheh..tatau la nak ckp camne…speechless..enjoice the pictures lah:p

regards,
shizukanastudio

convo+wedding+meeting+sports+vacation


Assalamualaikum…

8 august 2008 – off to MMU Cyber – Lepak umah kak Nami …hehe thanks akak..same goes to Anis & Lin
9 august 2008 – Still in Cyber – lepak ofis lama ngn abg kama,napi,kak zai,nizam etc [ Tahniah Farid Heder sempena engagement..hihi=) ] – Convo Shoot day 1
10 august 2008 – Convo Shoot day 2 – 2 org students aku turun [thanks Hamdi & Emma Nur Sara, not to forget ade lagi sorang dr uniten..hehe]
11 august 2008 – lepak kat ofis cyber lagi sampai petang
12 august 2008 – lepak ofis cmead plak jumpe ngn si Adi ngn si Ameant ngn si Yus [geng2 team pendidikan khas] etc. – Off to KL
13 august 2008 – Petaling Street day out – bukan amik gamba…g survey wireless..[huuuu sungguh takde keje…penat je jalan:p]
14-22 august 2008 – still in KL -deliver album convo and off to Johor
23-25 august 2008 – still in Johor for rauf n awe wedding [byk belajar kat sini:p]
25-29 august 2008 – off to Malacca for KPTM meeting [sini pun byk belajar jugak!]
29-30 august 2008 – kejohanan tomoi antarabangsa jubli emas diraja [shoot ngn kak nad n the gang-thanks to all]
31 august 2008 – dpt smses dr students aku wish birthday, dpt hadiah dr kak nad…dpt baju dr kazen kak nad, boxer2 wish birthday jugak:p dan jugak dpt cute keychain from big boss for big event windy boxing championship jugak..hihi..thanks to allll!!! 😀

to be continued

Nikah Siti Hawa & Rauf Ridzuan@Johor

23th august – 24th august 2008 [ right click > open in new tab to view image ]

hee..first time shoot kat Johor..banyak benda belajar..especially adat2 yang jarang2 di buat kat KL ngn utara..contoh TOL-TOL [pengantin lelaki kena stop baya tol slom sampai ke tempat pengantin perempuan duduk] then renjis2 guna inai the next day renjis2 guna pulut kuning pulak. ehehe..ape2 pun thanks to rauf and awe serta keluarga atas layanan..thanks to zarul, tariq and azri jugak ek..honto ni arigato!=)

best regards,
Shizukana