Nikah Siti Hawa & Rauf Ridzuan@Johor

23th august – 24th august 2008 [ right click > open in new tab to view image ]

hee..first time shoot kat Johor..banyak benda belajar..especially adat2 yang jarang2 di buat kat KL ngn utara..contoh TOL-TOL [pengantin lelaki kena stop baya tol slom sampai ke tempat pengantin perempuan duduk] then renjis2 guna inai the next day renjis2 guna pulut kuning pulak. ehehe..ape2 pun thanks to rauf and awe serta keluarga atas layanan..thanks to zarul, tariq and azri jugak ek..honto ni arigato!=)

best regards,
Shizukana

Advertisements

6 thoughts on “Nikah Siti Hawa & Rauf Ridzuan@Johor

  1. congrats to u 2 guys…secocok and sepadan..marah gak la sebab tak ajak sekangkang kera je dari jb ke rumah awe nih….anyway congrats again dan harap bahagia sehingga ke anak cucu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s