How to dress up nicely

Assalamualaikum..okay..to be honest..i’m in love with this kind of style..senang dipakai..dan cantik..:D kat Malaysia skang ade agak byk kedai2 yg jual busana macam ni dan harga boleh dpt dr RM75 ke atas..tgk jenis fabrik dan tgk kat mana beli..penah skali g KLCC..baju sangat cantik..tapi harga lagi cantik..RM1599 ..huhu..

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. and pic below shows how me dressing up when go for wedding shoot..(hehe dpt half body jer..tapi design lebih kurang baju first kat atas entry..bole beli kat MAJU JUNCTION kedai kat groundfloor hujung skali :P)

Advertisements

6 thoughts on “How to dress up nicely

  1. shoot wedding pakai jubah? taklah…heheh shoot wedding pakai baju cam yg gamba first tu all black..design dia macam tu..nampak lebih formal and profesional especially kalau shoot dlm dewan 😉 cthnye macam gamba yg sy tgh snap..second last tu..bukan jubah tu..hehe match kan dengan jeans..:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s