NOW HIRING : WEB DESIGNER

web-designer

SHIZUKANA STUDIO GETTING BIGGER.
Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, Shizukana Studio is now getting bigger.

ABOUT SHIZUKANA STUDIO

Shizukana STudio is actually an online based business that give services in Photography, Graphic Design, Web Design and Video Editing. We do accept face-to-face appointment for portfolio review.

gallery design

Categories 1

Shizukana Studio Product Release: T Shirt


Design Product: T-Shirt
Target Audience: Female[teenagers, students, photographer, etc]

NOW OPEN FOR BOOKING. EMAIL YOUR DETAILS TO shizukana.studio@gmail.com

CODE: S1

tshirt9

CODE: S2

tshirt6

CODE: s3

tshirt7

CODE:S4
tshirt81

** WE ALSO ACCEPT CUSTOMIZE DESIGN FOR T SHIRT.

gallery design

Indoor shoot

img_0129Salam. Today, my photography class turn out like playing “masak-masak” with the daun pisang, lesung batu, spices, cake, milk, chocolates, macam2lah! haha..

Even thou I was quite kalut2 tapi still kami finish our class on time..heh (4 hours class including time went to kampung sebelah cari daun pisang:p)

to be continued- ade students dtg:p

fathin3

sambung2..dah abis meeting with students…ha so dlm bape belas org my students masing-masing ada subject matter sendiri..

malfil3

semua org enjoy walaupun kena kuarkan duit sendiri utk beli product n wht not…takpe..biar susah skang..tapi kita puas hati kemudian hari..:D

syira31

Product photography ni aku ajar student guna natural lighting saja without external flash..biar student explore cemana gambar dorang blurr bila tak cukup lighting:p so pandai2 la g cari lighting..ahaks! ade yg dr lab kuar g tepi tingkap..yg dr lab terus kuar ke tepi pintu…ke luar kelas..dan jugak pondok2 kat bawah kelas:p

faruz2

so..next assignment we gonna have..ermm..outdoor assignment plak..kuar shoot waterfall..benda2 yg bergerak2…nak explore shutter speed plak..:D So before midterm break student MESTI come out with one proposal dan get approval, masuk je sekolah pas cuti..start shoot terus.!

img_0144

And one thing before class dismiss, I  got this! dunno sape punya kerja masa aku tgh a lil bit bebel2, diorg g tulis and hehehe…its really made my day!

-Jun

Working or Studying?

Salam, generally i need ur opinion..should i further my study  or continue working?

Working – for those yang still tak update (:p), I am now a lecturer at Poli Perlis. Continue working means nothing will change. (except for miracle to happen..hehe)

Continue Study – Get my Master, Get my business RUN on track, If proposal berjaya get  100k from MARA.

Both ada risk masing2…tapi to keep in mind..to run business kena SIAPKAN MENTAL..dan hanya bole pilih salah satu ja:D

Thank you and have a good day~:)

-Jun

Categories 1

hectic mode

16 feb – Project Finishing School
Monitor sume booth pameran poli

25 feb – Malam untuk gaza
Monitor sume booth pameran

From now : Set up team photographer

*weekend ni tak boleh pegi mana..siapkan laporan tahunan!

Categories 1