Working or Studying?

Salam, generally i need ur opinion..should i further my study  or continue working?

Working – for those yang still tak update (:p), I am now a lecturer at Poli Perlis. Continue working means nothing will change. (except for miracle to happen..hehe)

Continue Study – Get my Master, Get my business RUN on track, If proposal berjaya get  100k from MARA.

Both ada risk masing2…tapi to keep in mind..to run business kena SIAPKAN MENTAL..dan hanya bole pilih salah satu ja:D

Thank you and have a good day~:)

-Jun

Advertisements
Categories 1

8 thoughts on “Working or Studying?

  1. huhu~
    well i think that study is better 4 u..
    the reason why do i says that because i thought that when we go for study, we will gain more knowledge also improve our skills…
    in fact, in Islam also want us to gain as more knowledge as we can….Amin..

  2. it is depends..
    kalau nak sambung study semata2 sbb tak suka kerja, atau malas nak kerja, atau rasa zaman belajar lagi best, better not to opt for the option walaupun hati bagai dihujan peluru dan periuk api sbb nanti kalau berhadapan dgn macam2 dugaan *org dewasa yang belajar* takut tak cukup semangat..

    tapi kalau option belajar tu bukan semata2 utk lari dr hidup yg tak menggembirakan, matlamat lebih besar utk diri, agama, bangsa, negara.. ditambah pula mmg mampu, teruskanlah belajar sementara semangat masih ada dan ingatan masih baik.. 🙂

    satu cara lagi..tanyalah mak mana yg dia lebih suka utk anak dia..kdg2 sukakan hati ibu pun byk rahmat yg kita tak nampak.. atau kalau dia tak kisah, minta2 mak doakan supaya dpt buat pilihan yg terbaik.. so the choice is in ur hands.. ha ha ha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s