Posted in Politeknik

Indoor shoot

img_0129Salam. Today, my photography class turn out like playing “masak-masak” with the daun pisang, lesung batu, spices, cake, milk, chocolates, macam2lah! haha..

Even thou I was quite kalut2 tapi still kami finish our class on time..heh (4 hours class including time went to kampung sebelah cari daun pisang:p)

to be continued- ade students dtg:p

fathin3

sambung2..dah abis meeting with students…ha so dlm bape belas org my students masing-masing ada subject matter sendiri..

malfil3

semua org enjoy walaupun kena kuarkan duit sendiri utk beli product n wht not…takpe..biar susah skang..tapi kita puas hati kemudian hari..:D

syira31

Product photography ni aku ajar student guna natural lighting saja without external flash..biar student explore cemana gambar dorang blurr bila tak cukup lighting:p so pandai2 la g cari lighting..ahaks! ade yg dr lab kuar g tepi tingkap..yg dr lab terus kuar ke tepi pintu…ke luar kelas..dan jugak pondok2 kat bawah kelas:p

faruz2

so..next assignment we gonna have..ermm..outdoor assignment plak..kuar shoot waterfall..benda2 yg bergerak2…nak explore shutter speed plak..:D So before midterm break student MESTI come out with one proposal dan get approval, masuk je sekolah pas cuti..start shoot terus.!

img_0144

And one thing before class dismiss, I  got this! dunno sape punya kerja masa aku tgh a lil bit bebel2, diorg g tulis and hehehe…its really made my day!

-Jun

Advertisements

Author:

kembara mencari keampunan....

3 thoughts on “Indoor shoot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s