Mati kebosanan:p

mati kebosanan = takde life = ??

Salam, huwarghhh!!! takde life takde life takde life! hahaha..yeay sejak masuk gomen hidup menjadi super duper takde life..takde masa nak g shoot gamba org..takde masa shoot gamba kehidupan..naik muak ngn keje2 kat ofis..sgt byk dan bertimbun2..aduh…
Tapi fikir2 balik..nak survive dan mati kebosanan atau pk cara lain bagi life normal balik? :p skang ni pagi keje..balik pun patut nye kena buat keje ofis lagi..tapi penat nye pasal terus tido je..aih..kena plak travel everyday dr perlis ke kedah..then mananye tak menggunung keje…dan skang…tak enjoy langsung keje:P SANGAT PENAT tapi org akan kata..“ok la tu ade keje dr takde keje..bersyukur lah keje government plak” ..ya ya betulkan saja apa yg dikatakan tu..syukur dpt keje government..syukur monthly masuk gaji…tapi of course ade price i have to pay for that..sigh..susah nak ckp..argh! :p

p/s: bukan nak komplen ape…nak curik masa g shoot sunset kat kuala perlis je..tu pun takde masa..:((

Advertisements
Categories 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s