Posted in tips

Tips

I received an email sharing this tips on how to avoid Influenza A.

Salam….. sy baru balik dari thailand. sy ke pulau temelang dan ban tun. apa yang sy nak kongsi ialah cara mereka mengubati penyakit selsema.
Bahan2nya adalah:

1. air kelapa
2. kurma
3. mangkuk

cara2nya

1. masukkan kurma ke dalam mangkuk
2. tuang air kelapa
3. biar sejam dua
4. minum air kelapa bersama makan kurma

Notes: Listening to the DeHEARTY -Dikau Hadir ( teringat zaman2 buat program IU kat MMU:(( )

Advertisements

Author:

kembara mencari keampunan....

2 thoughts on “Tips

  1. salam akak!

    hehe ain nk bg tips gak bleh?? šŸ˜› akak letak la shout box kt blog ni. šŸ™‚

    p/s: 1st time ain buka blog akak n perasan my link ade. hehe thanks!

  2. ainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn>:D< i mish u lah sis! sini tak bole taruk shoutbox. akak belom dpt cari cara nak taruk kat wordpress nih..kalau pakai hosting sendiri bole tapi akak dah lingkupkan wordpress blog kat hosting akak..terus takble pakai..tu la kena pakai free account nih..wahahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s