home made sushi

Assalam..husband kena os kat sp for 3 days…on friday kami balik as..ada pulak sil yang tgh bercuti teringin nak buat sushi tapi tak terbuat berminggu2 dah…so alang2 aku pegi beli barang kat pacific..aku grab skali seaweed..balik tu ajak sil n mil buat sushi..xyah beli di tesco dah…

image
bahan2 sushi

image

sushi mat tak bawak ada di perlis…so what we do is replace using hard paper..huhu..:p

image

tada…our sushi is topping with sambal sotong and minced fried chicken…dont forget the cucumber..heehe

image
nyummehhhh!

image
my mil punya master piece..hehe

image
close up…

image
nom nom nom

image
here is for abg…bento kura2..tapi jun dah mkn la..heee

image
last but not least is mil posing with her sushi bento
image
and my sil with the sushi..:)

image
elok2 je usai buat sushi…faqeh pun terjaga dr tido..