Posted in Uncategorized

top overhaul

image

aku spent 5k lebey kat halfcut keta nih ngn enjin…then tambah plak 8k lebey utk cat etc2..last2 aku dpt keta yg togel n bogel…huhu.. bawak kat pomen yg konon recommended pun lengai..last2 aku bawak pi penang top overhaul cuci enjin yg sejak beli x penah cuci walaupun aku spent berbelas ribu utk convert wira tu..huhu..now tgk kat bawah ni cantik x cantik enjin….

image

cantikk kannnn..siap cat..cuci bersih..ni abis 1.6k lebey…aircond abis 980…cooling coil tuka…berapa kali tuka dah kat pomen lama..ada ja bwnda x kena..now puas hati dah..alhamdulillah…..

Advertisements

Author:

kembara mencari keampunan....

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s