Posted in Uncategorized

tribute to naju

“oit naju aku jumpa archive ym aku ngn hang kat blog lama aku…hahah”

alkisah tersebut sebuah ceritera aku pegi sidai baju..tetiba baju ilang…tak lama selepas itu dijumpai tersadai ditepi kolah dalam toilet yg dikatakan berhantu tu ….sejak itu aku mula menjadi seorang yg selalu menjengukkan diri dikedai dobi..(baru sekali pegi kedai dobi..tu pun lom amik2 sampai skang..tak sempat..balik opis kedai dah tutup..uhuh)…lecehnye mendobi dikedai..tapi lagi leceh kalau baju2 kita dipakai sesuka hati..tak kira waktu dan hari..fuuu~idop dihostel ler katakan..dulu baldi pun ilang tanpa jejak..dlm sekelip mata..satu hari je..lesap..tinggal towel je yg diletakkan kat tepi..pastu tadi nad mssg aku..rupa2nya dia pun dah ikut jejak langkah aku memcuci dibawah hb4..

NaDz: jun
NaDz: cuti2 kedai dobi bukak dak
sizuka: bukak
sizuka: tapi sampai kol 4 ja
sizuka: awat
sizuka: sejak bila hang mendobi di kedai?
sizuka: aku pun
NaDz: nak submit baju
sizuka: aku dah submit
sizuka: lom amik ja
sizuka: sbb lom smepat
NaDz: bila deadline?
sizuka: kol 4 suda tutup
sizuka: deadline smapai baju2 tu reput
NaDz: aku takot la nak submit
sizuka: takot awat?
sizuka: hang lambat submiit ka?
NaDz: bukan
NaDz: takot kena reject
sizuka: abistu
sizuka: oooooooooo
NaDz: nanti kena redo
sizuka: itu biasa la budak2 fcm
sizuka: oo
sizuka: takpa la..suh ja rumet hang tolon submitkan
sizuka: nanti dia yg kena redo..muahaha
NaDz: uih buleh ka suruh org
sizuka: tak boleh
sizuka:
sizuka:
NaDz: kalo ada attendance mcm mana
sizuka: humm..kalau ada attendance..nanti suh org curi attendance tu bawak balik..supaya sume org taklih sign
NaDz: huh bagus sungguh taktik hang
NaDz: dah lama buat keja ni
sizuka: hahhahahh..dah lama…dah dpt reward pegi jln2 dah pun
sizuka: ihihiiih
NaDz: hoh
NaDz: ok la aku nak solat
NaDz: org dah abeh khutbah
sizuka: hooooo

originally posted on Friday, August 05, 2005

Advertisements

Author:

kembara mencari keampunan....

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s