Posted in Uncategorized

Won the 500th LIKE contest on FB

Assalamualaikum, last two weeks kitorang ada join contest kat FB, “LIKERS” yang ke 500 akan dpt surprise gift. So pepagi buta tu bila terbaca post nisa kat PELOOK CARRIER, terus kitorang g tekan LIKE..kebetulan masa tu account aku yg tu belom LIKE page tu…untung2 dpt….iihihi..bayangkan kol 5.30 pagi kot ajak laki bini termasuk mak mentua pegi LIKE page PELOOK carrier…haha..elok dah siang benderang tghari tu PELOOK CARRIER announce the winner…so the winner sape lagi…kitorang la…hihihi…rasanya tak penah lagi laa kitorang ni masuk mana2 contest yang menang…hhuhu..alhamdulillah…and thank you goes to PELOOK CARRIER.

So harini kat ofis aku received the parcel from PELOOK CARRIER..*happy face*

IMG_20131019_155408

tadaaaa…ni lah hadiahnyeee…. 2 pasang baju BABY GAP πŸ˜€

IMG_20131019_155625

baby gap pyjamas

IMG_20131019_160104

BAby Gap Long Sleeve

IMG_20131019_160031

comes with BUSHA for boy πŸ˜€

__________________________________

APAKAH PELOOK CARRIER??

Okay, for those yang x tahu, PELOOK CARRIER nih menyediakan perkhidmatan buat SSC, MEI TAI, RING SLING dan hal2 yang seumpama dengan nya iaitu CARRIER yg digunakan utk dukung baby samada newborn sampai toddler… untuk sape yang masih BLUR tapi mempunyai FB boleh la search BABYWEARERS MALAYSIA…byk info kat situ…nak tgk camne rupa SSC? sat nak upload..

1378668_10151930983556763_895633144_n

haaaa.. ni lah rupa SSC by PELOOK… nak tahu harga boleh PM PELOOK CARRIER di FB ye..

SSC ni boleh guna dua cara iaitu back carry atau front carry..

1380492_10151930981791763_1394567353_n

ni back carry..to be honest, guna SSC x teruk sbb rasa cam galas beg sekolah ja..hahah dan x terasa berat baby..:)

sgt2 recommended bagi orang yg duduk di ‘rumah tinggi’ (apartment/flat) yang xde LIFT cam kitorang ni..senang nak angkut barang naik…

Advertisements

Author:

kembara mencari keampunan....

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s