Posted in Uncategorized

fuhhhhh..selesai invigilate 1 paper

assalamualaikummm … harini first day final exam budak..aku pepagi kol 7.30 dah pegi exam unit amik paper..harini aku invigilate paper FIBRE OPTIC COMMUNICATION SYSTEM  for engineering students..

ni semua sbb smlm aku sempat bermimpi around kol 2 pagi tu yg aku terlewat masuk dewan exam..15 minit lewat plak tu..sbbnya aku cari paper exam film studies x jumpa…..last2 org kat exam unit tu ckp..”paper fiilm studies tu 30hb..harini paper lain..” ayyyokkkk….apekah…bayangkan masuk dlm exam hall lewat 15 mins..means budak2 pun kena lewat start exam…semua org tgk kat kita bila kita bukak pintu hall and bila kita baru duk hegeh2 nak bagi answer and question sheets…..tapi aku trauma kot…sedar2…nasib baik ini semua mimpi…PUHHHH legaaa!!!

Abis invigilate exam…tgharinye aku ngn anak2 PA BDV6A aisyah, amirul arif, aiman n pegi beli pizza hut…sbb today last day diorg….pasni diorg grad…so aku buat kenduri serba sederhana kat dorang…mkn pun kat amphitheater je pun..alang2 diorg pun nak celebrate ada birthday boy and birthday girl..

abis mkn…aku naik sambung mengadap SPMP…subject SOUND DESIGN sem 5, kelas C dah complete key in, kelas B complete tapi pending sbb ada student kena barred..kelas 5A pun sama sbb ada student kena barred so pending x boleh nak print lagi..untuk subject FILM STUDIES, yang dah complete kelas A and C..kelas B masih pending sbb tunggu status dari Yan inform anak PA nya yg x reti2 nak submit assignment..uhuhuh..

Okay la…org dah bising..aku kena stop blogging…sambung later…jya ne!

Advertisements

Author:

kembara mencari keampunan....

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s