syoknya jadi baby:D

asssalamualaikummmmmmm wbt!

haaa harini ai nak update pasal hadiah baby.. ceritanya zeta dah terima hadiah utk baby adam.. semenjak2 ni aku rasa terujaaaa saja bila tgk org dpt baby..kalut nak bagi hadiah kat baby..syoknya jadi baby kann!!

1378085_10151648993290146_1800473693_n

ada romper and baby socks…nanti boleh lah update kat sini once dah kasi adam pakai:D nak bagi anak sendiri pakai dah x muat kot dan x sesuai dengan romper..hahah..so syok tgk anak org pakai pun jadilah..hahah

Untitled-1

yang atas ni plak gift wrapped untuk baby soffea azzalia..tapi baru perasan ada spelling error…kat parcel zeta tak perasan ada spelling error..so aku buat semula gift note yg designed n printed by aku sendiri..senang..nih ha gambarnya kat bawah:

1000599_10151976055846763_1402559490_n

semua hadiah2 ni dibawakan khas oleh LAYLA BABY SHOP

1383919_10151976073701763_1928896052_n

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s