tribute to tok cu part 2

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

assalam..entry ni patutnya dah lama… last year aku..husband…mak ngn faqeh gamble n bertawakal masuk ke selatan thai sbb nak cari tok cu..kawan baik tok yg kami dah anggap macam family sendiri..

dengan berbekal duit rm800 kami sewa van comuter include dgn driver dari thailand utk cari tok cu…tu pun hanya based on gambar pasport yg aku penah snap satu ketika masa tok cu ada kat umah tok..dan jugak based on cerita yg katanya rumah tok cu exactly depan pondok tok ayah der..

dari malaysia masuk ikut bukit kayu hitam..lalu sadao n khong ngae dan tempat apa lagi aku dh x ingat…finally jumpa jugak…

alhamdulilllah syukur..tok cu masih ada cumanya tok cu dah x larat..jalan pun dah bongkok…emmm…

sekarang dah xda…after few months kami balik ziarah beliau…semoga tok cu..tokwan dan tok tenang di sana.. alfatihah..

Categories Uncategorized