stop motion

image

Ohooooo…smlm aku buat stop motion..kali pertamanya sepanjang hidup aku menjadi photographer shoot water splash ni..sedihkan..hahaha…
Disebabkan ku assign studnts utk buat stop motion…why not aku buat jugak kan..instead of buat org lompat2… Ku nak buat water splash plak..
First trial aku plan nak buat didapur ja..letak ppan pemotong atas sinki..letak glass kat atas tu direct bawah paip air..tapi  x jadi..
Akhirnya aku set up macam dlm gambar kat bawah ni..hahah…boleh la..jadi la jugak..hanya dgn  guna lampu dr phone..kalau ada lampu meja lagi cantik kot :p

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s