How to dress up nicely

Assalamualaikum..okay..to be honest..i’m in love with this kind of style..senang dipakai..dan cantik..:D kat Malaysia skang ade agak byk kedai2 yg jual busana macam ni dan harga boleh dpt dr RM75 ke atas..tgk jenis fabrik dan tgk kat mana beli..penah skali g KLCC..baju sangat cantik..tapi harga lagi cantik..RM1599 ..huhu..

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. and pic below shows how me dressing up when go for wedding shoot..(hehe dpt half body jer..tapi design lebih kurang baju first kat atas entry..bole beli kat MAJU JUNCTION kedai kat groundfloor hujung skali :P)

How To Wear Hijab

Assalamualaikum..nak kongsi Hijab style..menarik2..seswai utk g keje..boleh jadi casual..boleh jadi formal;)

Style 1

Style 2

Style 3 * yang ni mungkin kena labuh kan sket leher & menutupi dada..anyone yang arif ble komen?

Style 4

Style 5

Style 6 – yang bawha ni style saye sendiri:p

and heres go an interesting video with something to ponder:)