Posted in laylababyshop

syoknya jadi baby:D

asssalamualaikummmmmmm wbt!

haaa harini ai nak update pasal hadiah baby.. ceritanya zeta dah terima hadiah utk baby adam.. semenjak2 ni aku rasa terujaaaa saja bila tgk org dpt baby..kalut nak bagi hadiah kat baby..syoknya jadi baby kann!!

1378085_10151648993290146_1800473693_n

ada romper and baby socks…nanti boleh lah update kat sini once dah kasi adam pakai:D nak bagi anak sendiri pakai dah x muat kot dan x sesuai dengan romper..hahah..so syok tgk anak org pakai pun jadilah..hahah

Untitled-1

yang atas ni plak gift wrapped untuk baby soffea azzalia..tapi baru perasan ada spelling error…kat parcel zeta tak perasan ada spelling error..so aku buat semula gift note yg designed n printed by aku sendiri..senang..nih ha gambarnya kat bawah:

1000599_10151976055846763_1402559490_n

semua hadiah2 ni dibawakan khas oleh LAYLA BABY SHOP

1383919_10151976073701763_1928896052_n

 

Advertisements
Posted in laylababyshop

BABY GIFT WRAPPED by Layla Baby Shop

Assalamualaikummmm..

Alhamdulillah…dah post 2 baby gifts wrapped from Layla Baby Shop straight to the house.. Satu pos bagi Baby Adam Rushaidi di Taiping lagi satu bagi pada Soffea Azzalia kat Perlis..tapi since baby Soffea masih di ward sbb jaundice..so nanti Layla Baby Shop akan pi hanta by hand…syokkknyeeee..shopping baby girl punya hadiah,.boleh rambang mata…semua nak bagi..hahaha

BY THE WAY! nak announce yang skang tgh ada new stock barang baby..ada baju…ada stockin yg comey lote ..alahai…sape2 yang nak bagi hadiah kat anak saudara ke..kat anak sendiri ke…kat anak opismate ke… meh la beli dengan kami..kami boleh wrapped kasi terus hanta ke address..hehe..ni antara NEW ARRIVAL item 🙂 if nak order PM kami di FB tau.. LAYLABABYSHOP

???????? download (2) download (3) download (4) download (5) ????????