Posted in rumah kodiang

bersawang siap!

tudia tudia tudiaa..lamanyaa kami x tgk mahupun update belog kami ni…adoi apa nak jadi ni….bersawang dah ni..jenuh jenuh jenuh aihh..heheh..

busy duk sebok update benda lain then x dpt la nak update yang ni..heheeh..

blog-bersawang

okay nak share sikit lah kami dah nak pindah rumah dah…lepaih ni x gadoh nak panjat tangga dah laaa..maklumla rumah kami duduk ni tingkat 3, pastu xdak lift..boleh bayang dak lagu mana rupanya bila kami balik dr travel malam2 pastu anak2 dah lena dlm keta…haaa jenuh nak mengangkat anak2 dengan beg2 baju lagi haaa…so rumah kami bakal pindah nanti adalah landed house..baru la terasa jadi orang sikit boleh pijak tanah :)) kalau tak duk rasa macam jadi burung ja nampak tinggi ja hahahaa..:p

nanti kami share gambaq rumah kami na..stay tune..!

Advertisements