Posted in 1, general, Politeknik, Shizukana Studio

12 Best Design Prize

10659365_10152755043961763_8474409123384842327_n

 

10712774_10152729258706763_3127726149052417723_n

Advertisements
Posted in Shizukana Studio

stop motion

image

Ohooooo…smlm aku buat stop motion..kali pertamanya sepanjang hidup aku menjadi photographer shoot water splash ni..sedihkan..hahaha…
Disebabkan ku assign studnts utk buat stop motion…why not aku buat jugak kan..instead of buat org lompat2… Ku nak buat water splash plak..
First trial aku plan nak buat didapur ja..letak ppan pemotong atas sinki..letak glass kat atas tu direct bawah paip air..tapi  x jadi..
Akhirnya aku set up macam dlm gambar kat bawah ni..hahah…boleh la..jadi la jugak..hanya dgn  guna lampu dr phone..kalau ada lampu meja lagi cantik kot :p

Posted in wedding photography

life through the times..

Salam,

im not updating quite a long time, yep i know that. I just dont have any appetite to write even there were so much things happened in my life during past few times before 2010.

Back to year 2009,
29hb November 2009 – I went for Jo and Yus wedding at Kuala Nerang.
4 and 5 Dec 09- Hiring shooter to shoot Jamie’s Wed
12 Dec 09 – Went for Amnan’s Wedding in KL
(and during this time I lost my External Flash Canon 580ex II)
26 Dec 09 – Went for Amalina’s Wedding in Kuala Nerang
27 Dec 09 – Went for Watie’s Engagement day in Pantai Johor
3 January 2010 – Went for Fatihah’s ENgagement day in Melaka

COMING
23 January 2010 – Hafisoh Wedding Day

p/s : dear You, i feel empty in my heart and i do know why…but please come to me and take my hand..

Posted in Graphic Design

Latest Artwork

I’m not painting or drawing or doing sketches for quite sometimes but today here goes my latest artwork.Digitally drawn and painted in Adobe Photoshop CS3. Mostly using Brush Tool and playing with color opacity.=)

Original Image : I’ve found this picture in my office computer and decided to re-paint it.

a <- Credits to Keluarganugraha.net for this picture.

latest

**Comments & Critiques are welcomed:)

Posted in Graphic Design, Shizukana Studio

GRAPHIC DESIGN@SHIZUKANA STUDIO:LOGO

© http://www.shizukanastudio.com
No photograph/design/artwork may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used without permission from the photographer/designer/owner. All rights reserved 2009.

logo2
logo3
logo4
logo10
Assalamualaikum wbt,
Syukur pada Allah swt…finally Shizukana Studio skang sudah ada seorang graphic designer, sorang illustrator,sorang photographer, insyallah bakal ada sorang 2d animator dan web designer:)

Kami mengalu-alukan individu2 atau organisasi yang memerlukan khidmat kami,untuk jangan malu2 email lah kami di juniza@shizukanastudio.com , bagitau details, dan kami akan reply dengan quotation 😉

Untuk pengetahuan semua jugak, Shizukana Studio skang terdiri daripada seorang photographer merangkap The Owner, dan 2 orang lecturer, insyallah lagi 2 ialah designer dari tempat lama sy bekerja dulu..hehe.

Sekian dulu.wassalam:)

gallery design

Posted in Graphic Design

Shizukana Studio Product Release: T Shirt


Design Product: T-Shirt
Target Audience: Female[teenagers, students, photographer, etc]

NOW OPEN FOR BOOKING. EMAIL YOUR DETAILS TO shizukana.studio@gmail.com

CODE: S1

tshirt9

CODE: S2

tshirt6

CODE: s3

tshirt7

CODE:S4
tshirt81

** WE ALSO ACCEPT CUSTOMIZE DESIGN FOR T SHIRT.

gallery design