life through the times..

Salam,

im not updating quite a long time, yep i know that. I just dont have any appetite to write even there were so much things happened in my life during past few times before 2010.

Back to year 2009,
29hb November 2009 – I went for Jo and Yus wedding at Kuala Nerang.
4 and 5 Dec 09- Hiring shooter to shoot Jamie’s Wed
12 Dec 09 – Went for Amnan’s Wedding in KL
(and during this time I lost my External Flash Canon 580ex II)
26 Dec 09 – Went for Amalina’s Wedding in Kuala Nerang
27 Dec 09 – Went for Watie’s Engagement day in Pantai Johor
3 January 2010 – Went for Fatihah’s ENgagement day in Melaka

COMING
23 January 2010 – Hafisoh Wedding Day

p/s : dear You, i feel empty in my heart and i do know why…but please come to me and take my hand..

nota noti- still in the hectic life

salamzzzz… mari check to do list yang penting2:

1. balik mlm ni siapkan sume gamba yg kak Nor nak..email kakjay gambar utk print
2. sok ade kelas..tak bole monteng keje
3. gi amik gamba printing rabu [redframe or insaphoto]
4. khamis deliver kat kak Nor
5. jumaat bebudak present final & submit final product
6. jumaat malam off to KL
7. Sabtu Malam shoot dinner
8. Ahad pagi balik Kedah
9. 3hb (Rabu) invigilate exam
10. 4hb (Khamis) invigilate exam
11. 10hb(Rabu) jaga exam
11.5 15-19 MEETING CS WITH INDUSTRIES (sila inform KJ tak bole invigilate exam on 18th)
12. 18hb (khamis) jaga exam lagi

last week nye schedule:
13-16 – kursus video
17-21 – meeting cs @ genting
22 – shoot wedding Amy & Radzi: Beruas
23 – SHoot kekanak tadika

Disappointed

Assalamualaikum..tgh duk tekun buat custom album tadi..emmm..feeling disappointed plak tetiba sal gambar..He really good at disappoint me..heh..Well Done Dude :p

Ape2 pun takpe..no one is perfect..so to me next time..do not trouble the trouble if u do not want the trouble to trouble you. 😉

FYI, starting tomorrow i’ll be off to Seremban again for meeting. Competency Standard Politeknik..so away from desktop utk seminggu..hopefully pc baru takkan jadi macam pc lama..smeinggu tak bukak beku terus taklih pakai:p

Nikah Siti Hawa & Rauf Ridzuan@Johor

23th august – 24th august 2008 [ right click > open in new tab to view image ]

hee..first time shoot kat Johor..banyak benda belajar..especially adat2 yang jarang2 di buat kat KL ngn utara..contoh TOL-TOL [pengantin lelaki kena stop baya tol slom sampai ke tempat pengantin perempuan duduk] then renjis2 guna inai the next day renjis2 guna pulut kuning pulak. ehehe..ape2 pun thanks to rauf and awe serta keluarga atas layanan..thanks to zarul, tariq and azri jugak ek..honto ni arigato!=)

best regards,
Shizukana

Reception Erna & Amin@Alor Setar,Kedah

Sheila On 7 – Tunggu aku di Jakarta

Assalamualaikum…heheh best shoot erna nih…tak benti2 gelak siap ngn latah2 lagik sama naik ngn tukang make up pun:p aih~:p neway..erna nih adik mr erwin merangkap lecturer aku di universiti dulu..erna jugak ex stewardess yang bakal mengucapkan sayonara zaman bekerjaya..sbb lepas berkahwin beliau akan duduk saja menurut katanya lah..:D ape2 pun..selamat lah join masuk ke kelab rumah tangga hendaknya…gambaq2 nih nanti jun bagi ng mr erwin na…see ya!

note: sekali tengok macam haliza misbun, dua kali tengok macam azizah ariffin pun ada?huhu

best regards,
shizukana