Graphic Design, health, shaklee, Shizukana Studio, things to do, tips

card sudah siap untuk di print!

assalamualaikum wbt..

haa dah siap untuk di print. tadaaaaa..

belakang biz card

haa..dah lama x main design2 nih…yg ni belakang kad..

 

depan biz card

yang ni depan kad…

 

NOTE: if ada WAHM yang nak hired sy designkan business card boleh la SMS atau WhatsApp saya kat 0125771905 (jun) 😀

 

 

tips

lunch

salam,

This morning breakfast homemade sushi…nom nom nom…buat smlm..tgh mlm buta…pagi ni baru mkn..lunch mkn roti gardenia 4 keping yg di taruk inti fillet ikan + mayonis + sos + cheese + timun …sedap dan kenyang! 🙂

tips beli belah kat tesco alor setar (smlm dlm sejarah aku pusing setiap blok barang yg ada..:)) ):
1. seaweed: ada dekat bahagian barang2 kering cam keropok, kacang dlm plastic etc.
2. fillet ikan: cari kat dlm frozen slalunya asing dr daging n ayam
3. herbs: ada dekat bahagian rempah2 jugak kalau x silap dah lupa :p
4. nanti lah smabung..dah lupa..huhu

tips

Tips

I received an email sharing this tips on how to avoid Influenza A.

Salam….. sy baru balik dari thailand. sy ke pulau temelang dan ban tun. apa yang sy nak kongsi ialah cara mereka mengubati penyakit selsema.
Bahan2nya adalah:

1. air kelapa
2. kurma
3. mangkuk

cara2nya

1. masukkan kurma ke dalam mangkuk
2. tuang air kelapa
3. biar sejam dua
4. minum air kelapa bersama makan kurma

Notes: Listening to the DeHEARTY -Dikau Hadir ( teringat zaman2 buat program IU kat MMU:(( )